Freja, Ebba n' Gus

Hihi, lite coolt låter det väl ändå? ;)

Hos Freja så gjorde vi piiiiiizza, frääääs fixa degen medans jag fixade köttfärsen o gustav grönsakerna :) Hahahahah, juste! Sen när jag skulle kolla på pizzorna i ugnen så kommer gus med sin rumpa o lutar sig framåt med rumpan mot mig dårå PRECIIIIS framför mig hah, o samtidigt så sa jag att den ser bra ut (pratade då om pizzan alltså, iiiinte gustavs rumpa XD)  typ världens skrattattack!!!

Här kommer bilder på mig o freja o en kladdig ebbahand, eftersom freja hade hällt i kladdpulver i degen typ :pfrejagusoeeeeebbaaa
Jag är sååå snygg... kanske inte haha, kan du inte skratta åt dig själv, skratta åt andra! :D

Gusmaaaan
Guuuuuustiii :)

kladdig pizza
O ebba kladdmonstret igen hah ;D

Kommentarer
Postat av: H A N N A | [ e s t h . b l o g g .s e ]

går ju inte att spendera tiden på bättre sätt ju! =)

2009-07-25 @ 21:46:55
URL: http://esth.blogg.se/
Postat av: H A N N A | [ e s t h . b l o g g .s e ]

haha, nä precis! :)

2009-07-25 @ 22:02:02
URL: http://esth.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: hmm.. asså din design är gjord i photoshop va? det är väldigt enkelt att ändra designen själv. headern kan du tex göra i scrapblog builder. (www.scrapblog.com) :)

2009-07-25 @ 22:59:54
URL: http://tirrren.blogg.se/
Postat av: Lovisa

sv: jaa.. men din kompis som flyttar till skåne kommer du nog ha ganska bra kontakt med ändå på msn och så? för mig och min kompis blir det ju en väldigt stor tidsskillnad, så det blir ju lite svårare...

2009-07-25 @ 23:25:53
URL: http://sssand.blogg.se/
Postat av: marre

haha, roligt och baka mums!

2009-07-25 @ 23:32:45
URL: http://ttypmarre.blogg.se/
Postat av: Hannes

Ja, det kan vara jobbigt om de är på en hela tiden ;) Speciellt mer än en! Haha =)



Kram♥

2009-07-25 @ 23:45:35
URL: http://haannees.blogg.se/
Postat av: RONJA

sv: oh, tack för tipsen! :)

2009-07-26 @ 11:13:54
URL: http://septembre.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Ditt namn:
Kom ihåg lilla mig?

E-postadress: (syns inte för dom andra)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0