zombie ohyeah

Känner mig som en levande död. INTE okej!

Globenhelgen var bäääääst

Är sjukt nöjd med mina köp, ska prova allting på onsdag när jag är leeedig! :) Då ska jag putsa o rengöra sadel o träns eftersom det typ har börjat mögla eller nånting :'s
Ska tvätta mitt blåa GG scchabrak oxå, o kanske tvätta det beiga GG:t om det har blivit smutsigt av att ligga i bilen hah. Intresseklubben antecknar! Snart kommer schabraket från segcompany kom jag på :D WIEH!

Milkshakelover

Det blev ett SVEA-sverige fleecetäcke igår oxå, slänger upp en bild på den vid senare tillfälle :)
Idag så har jag o Jossan varit på hennes ridskola på östermalm o kollat på hästarna hon brukar rida, efter det stack vi in till globen igen o jag köpte en grimma för en tjuga på börjes haha ;) När vi hade kollat klart åkte vi in till centralen o fixade båtbussbiljett så jag kommer fram till nynäsbåten!
Vi köpte milkshakes på Sneakers n stuff ocå, supergoda ♥

Dagens inköp!

Dagens inköp från Globen Horseshow :) Ska dit om en timme igen, åkte hem till Jossan o lämnade grejerna och åt ;)

lamicell
Lamicell schabrak. Charlies häst & hund 399 :-

benskydd
Senskydd Horse Guard. Lyckås ridsport 199 :-

regntäcke
Regntäcke, Börjes tingsryd 450 :-




Soooooon!

Om en stund drar vi till Globen :) Jossan är i duschen o jag ska sminka mig, sen så! Tur att det ligger nära :) Hörs senare! Ska ta lite bilder oxå :D finns på sms

At Jossans house!

Sisådär då, nu har man sett idol med Jossan o nån konstig film :)
 Är stentrött för jag gick upp klockan tio över fem o har varit i skolan och på båten hurlängesomhelst ;) Fick dock sällskap av krille ner till båten vilket var himla sjysst, kul o gå själv liksom.. NAT. Träffade Linnea där så vi satt och såg ice age 3 och en shopoholichs bekännelser på båten :)

Imorron är det SHOPPINGTAAAAJM! Ska leta efter skrittäcken, benskydd, schabrak, träns, bett o en massa annat :) har säkert redan sagt det förr haha, är så trött så jag inte vet vad jag skriver ;)

Packlista ;)

  • Kamera
  • Laddare
  • Dator
  • Laddare till datorn
  • Mobil
  • Laddare till mobilen
  • Pengar
  • Båtbiljetter
  • Underkläder
  • Jeans
  • Tunika
  • Linnen
  • Kofta
  • Lackleggins
  • Tjocktröja
  • Mått på Brejk haha, så man vet i vilken strl man ska köpa grejer i ;)
  • Usb-minne
  • Smink
  • Toalettsaker
  • Godis
  • Hörlurar

Sen var det nog inget mer jag behöver ha med mig till sthlm :)


Två dagar kvaaaar ;D

två dagar kvar till sthlm, dax att beställa båtbiljetter och kolla över kontot ;)

Slöt halv tio idag, janne var sjuk, så efter svenskan (ska göra en inledning o en avslutning till imorron oxå, inte glömma inte glömma inte glömma) gick jag o några av killarna in till stan o gick omkring en stund :) Köpte en grå mössa som ser ut som spritsad grå grädde haha o ett lypsyl till mamma :)
Sen vid typ halv ett eller nått så kom Krille, så då gick vi till etterdags o köpte godis haha yeah... Kul att jag försöker sluta att käka så mkt godis, men whatever ;)
Iaaaaallafall så fortsatte vi till dit han bodde o så lekte vi på spotify o jag visade han en massa löjliga bloggar. Sen spelade vi ps2, nått spel där men skulle slåss och jaa... Jag var gaaanska duktig ^^ förlorade BARA med 15-5, undrar om Krille bara var snäll o lät mig vinna dom 5 gångerna.. :P Men det var kul :) Min favoritgubbe var nog den lilla dinosaurien som pruttade hah :P Sen efter att jag hade dampat klart efter att ha förlorat så satt vi oss vid datorn igen o såg film o samtidigt fixade lite filmer jag kan se på båten sen på fredag :)
Mkt skoj dag! :D

Zombie!

Jag är zombie känner jag.. Har varit i lagårn hela dagen känns det som hah ;)

Nej snart dags för sängen, :)

eeeeeebba

old pic ;p

I wish you were here

Ensam hemma.. Tråååkigt!
Tur att jag har min lilla dator hihi.

 Borde egentligen putsa sadel o träns, tvätta schabraken o hänga undan dom inför "vinervilan", fast jag orkar inte riktigt nu, det är så förbannat kallt både inne och ute så försöker få upp värmen genom att ligga i soffan fullt påklädd + en filt hah.
Har ni oxå vintervila för era hästar eller är jag typ ensammastihelavääärlden om det? :S
Känner att det inte är någon större idé med att försöka rida på dagarna när det är mörkt JÄMT! Det är ju inte ens ljust på dagen liksom -__- När jag kommer hem från skolan klockan fem så är det kolsvart ute så då har jag ingenstans att rida eftersom det inte finns lyse på min lilla ridåker. Inte så kul, fast visst Brejk är bara 5 så han kan behöva lite vila ändå :)
Satt ute och gosade med honom när han fick sin kvällsmat igårkväll. Det var jättemysigt om man bortser från att det regnade, jag var iklädd t-shirt, långkallingar, strumpor och träskor som jag hade spillt ut vatten på när jag skulle hälla över nytt vatten i hästarnas jättehink hahah. Bra gjort där ebba!
b

s.e.g company!

Gladgladgladglad!

Fick just ett mail om att jag fick ett schabrak från s.e.g company! :) Dom 5 första som blev följare av deras blogg fick ett schabrak ur deras  s.e.g collection!
segschabrak
Väldigt fint scabrak tycker jag!

segcompany.se <- deras webshop!

hahah... joke!

hahah jag älskar heineken-reklamen störtskön! 
och Chuck ÄÄÄÄÄGER SÖNDER ALLT!!! ♥
Kanske har fixat så jag kan bo hos Jossan under globenhelgen :D :D Guuuud vad jag ska shoppa (A) fast har just kommit på att jag SKA köpa touchen jag har dreglat över sen förra julen hah, får se om pengarna räcker :P

Måndag!

Ahhhh... Lååång dag!
Hade idrottsprov idag jau, o det gick ganska bra, sedan blev jag inslängd i en hiss, jätteyaaay verkligen.. INTE. Skulle stänga igen en dörr fortsomfan när jag blev jagad men slog i tummen i väggen så det började blöda haha.. Har ett suuuuperfint blåmärke oxå efter Krilles schampooflaska som han hade i väskan o slog till min hand med!
 Har varit i lagårn från 5 till kvart i 7 idag kanske jag borde skriva för att påminna mig själv om att jag ska gå upp vid sju imorgon igen o upprepa samma procedur som imorse.. Säger bara en sak; MJÖL ÖVERALLT! Ögonfransarna, ögonen (såklaaart), näsan, halsen och öronen.. 
 
Hade på mig dom nya leggisarna, så här kommer dagens ;)

dagens


Tur att det inte är praktiskt..

Har prov i idrott imorgon, och jag har inte pluggat ordentligt känner jag.. Fast jag har haft tre veckor på mig, gud vad jag är lat! FY PÅ MIG! ÅÅÅH vad arg jag blir på mig själv! Varför kan jag bara inte plugga o lära mig allt i tid för?! Får hoppas att frågorna är hyfsat enkla! Det mesta handlar om kondition och uthålligthet så det mesta borde gå att lista ut om man säger så :P
Tur att det inne är praktiskt bara, jag har typ sämst kondition fast jag springer ibland och går fett länge typ varje dag! :) Tur att jag har världens finaste ponni! Annars hade jag nog blivit feeet haha. Ska få tillbaka mitt matteprov jag gjorde i fredags också, hoppas att huvudräkningen gick bra, för det är jag urdålig på... Men jag är bra på annat ^^ Som tur är!



bild från google.se :P

Wiiihuuu

Shalalala laaa, har världens softaste vecka framför mig ^^ typ inge plugg o film o sånt :) NAAJS efetrsom jag är sjukt skoltrött :) O BREJK E BÄÄÄST

Redigerad egobild på mig själv :P Undrar hur ni överlever haha
moi

Ska ut o pussa på mina hästar oxå :)

Owl City - On the wing

Jag vill ha torsdag nu! New moooooooon med klassen då :D Ska bli fett roligt faktiskt :) En annan film jag skulle vilja se är 2012, lite kul att vissa tycker att den är sämst medan andra typ älskar den. Pållarna är inne i det nya stallet oxå btw, dom såg vääldigt förvirrade ut haha. På tal om förvirring så undrar jag om det är fler än bara jag som blir förvirrad när man har två mackor, man har ätit upp ena, men sen när man ätit upp den andra så tror man fortfarande att man har macka #2 kvar.. Alltså, FETT IRRITERANDE, borde egentligen varit med på min lista jag hade gjort igår :) 

Är stört sugen på att åka upp till globen horse show nästa helg oxå.. Riktigt pepp på det faktiskt, alltså bara gå på shoppingen dårå haha, lönen trillar ju in den 25e :) Bara "en aaaaning" synd att jag inte har en aning hur man kommer dit haha. Äsch, frågar man någon på typ ren gutamål så måste man ju kunna få en idiotförklarning ^^ Så det fixar sig :) Tror jag :s

Nej men det gör det nog, Marija kanske kunde hjälpa mig, eller Nell, haha tur att man har lite kontakter ^^ Annars får jag internetshoppa xD Trots att det inte är lika kul :P
 ;)
söto
B R E J K  M Y  T R U E  L O V E

Take control

tagg

hahah, slänger upp en bild jag tog imorse oxå, oredigerad faktiskt :o :)

Lista över 5 irriterande saker!

Listtiiiiiiiiiiime!

Över 5 irriterande saker... (kom jag på när telefonen ringde samtidigt som jag såg tv)

Ringande telefoner
Spotifyreklamen
När spotify säger att jag är offline
När datorn vägrar koppla upp sig till det trådlösa
När man upptäcker att batterierna i fjärren är döda när man har fastnat på någon pisstråkig kanal

ett ord; SUCK


Marija!

Visby med Marija idag! Väääldigt trevligt ^^
Vi gick runt typ hela stan och sen tog vi en tripp till skolan, där min mattelärare var så vi fick gå in o ta en liten rundtur haha, VIP liksom x) nejmen det var lite udda/skoj :)
Efter det så tänkte vi fika men sen kom vi på att klockan var typ matdags så då drog vi till donken och åt chzbrgrz! När vi hade blivit mätta och glada så gick vi runt i affärer och köpte så köpte jag julklapp till pappsen, vilket jag inte skriver här för jag är osäker på om han läser eller inte läser min blogg.. hm :P
Marija ville kolla på skor oxå, o dom va feeeett shcnygga! Kanske ska köpa "uggs" oxå, fast det är fjortisstämpel på dom.. men Marija tyckte att jag inte såg fjortis ut i dom så då var det okej ^^
 Köpte lackleggins oxå! Fiiina var dom, ni får se sen antar jag :)
Slutsats dårå; Roligt på stan med Marija! ♥
marija<3
Mariiiija!♥

Swing life away

HAHAH

EBBASTYLE


Me today

moiii

Shit jag ser ut som ett emo :O jaja, orka... enda bilden som blev skarp liksom, så pallar inte ta om haha ;)

Aja, har på mig jeanstights från bikbok,
Vitt linne som jag har fått av Freja,
Tunika från Gina Tricot,
Bälte från Lindex oooch
Kofta från bikbok!
Theos nitarmband och mammas nått armband jag hittade hah :)

Fredagsmyyyys!

FREEEEEEEEEEEEEDAAG!! Den BÄSTA dagen i hela veckan!

Gjorde matteprov imorse ju, o jaa vad ska man säga :P Jag KAN inte räkna huvudräkning... Helt seriöst det går bara inte! Skulle tex räkna ut 99 % av 250.. Jahapp tänkte jag, 0.99 multiplicerat med 250 är ju inte så svårt. På MINIRÄKNARE. Och jag är verkligen sämst på att räkna med decimaler och nollor så det var ju bara att försöka räkna ut hälften av 250 osv osv osv.
Sen när vi fick miniräknardelen gick det bättre, hoppas jag. Index kom jag inte ihåg hur man räknade så den fråga hoppade jag över, trist att man kunde få 3 poäng på den bara :p aouch! O ränta kom jag inte heller ihåg hur man räknade så jag improviserade haha, undrar verkligen hur många rätt jag fick! Resten gick nog bra skulle jag tro :)

Prov imorrn!

Matteprov imorron så ingen bloggning idag typ, o blev ingen sävefest heller! Bajsdag :P

Oh shit!

Alltså, ibland hatar jag att bo ute på vischan, imorron är det sävefest, jag vill släpa med jessi dit för palla gå ensam typ :P O jag tänkte sova i visby, men jessi kan inte gå om jag inte ska hem så hon kan åka med mig men jag orkar inte åka hem o sen upp halv sex på morgnen efter o sitta en timme på bussen in till visby igen x) FAAAN!

Soon it's time

Wiiih, kan det inte vara middag nu så jag kan ta fram min lilla efterrätt tihi, nachos med guacamole ♥

It was a friday night...

Kom just in från en trevlig ridtur på Brejk :) Blev mest travjobb och lite galopp, var så hemskt halt ute, men han gick på fint!
Tror dock att han är sned i ryggen för rätt som det är går han inte som han ska, o sen så känns det konstigt i ena varvet men inte i andra, och han är inte halt :S Så han borde vara sned i ryggen enligt mina beräkningar.. Måste VERKLIGEN köpa ny sadel nu alltså.. Någon som har bättre koll än jag på sånt? Typ sadlar som har gjort ryggen sned eller liknande? :P

Aja.. Måste få GetMe såld först, seeeen kan jag köpa en BRA sadel som förhoppningsvis passar perfekt till lilla Brejk! :) Så någon som vill köpa en fin C-ponny, snäll jämt och helst till dressyr då jag anser att han passar bäst som dressyrponny? :)

brejk

Beat that monster

Lyssnar sönder Olw Citys låtar nu hah, har fastnat lite extra för vanilla twilight, fireflies, on the wing och hello seattle (a) Jag blir så glad av deras låtar! Höstdeppet går inte ända in till ryggmärgen när man har lite "superduperglad" musik! :) Visserligen är texterna kanske lite "sorgsna" typ, men vatusan, musiken är wooonderful! :D
Monster med Itchy daze, o såklart Bodies med Robbie Williams är oxå stört najs! In på spotify o lyssna ;) btw så var det Krille som tipsade mig om låtarna så TACK! :D


snyggve

haha känner mig såååå het idag alltså ;)

Beause I love you so

Ingen träning ikväll, pappa har fått feber och mådde inge bra efter att ha dragit ut en visdomstand :S
 Btw så dampar min "O" knapp fett störigt.
Trist att det var årets sista träning bara, jaja får rida lite själv imorrn om jag hinner innan det blir mörkt :)

svartvitbrejk

Someone new

Nu är det dags för sängen, är överpigg som tusan men det får gå ändå, skola imorgon oxå, orka.. Pallar inte med skiten längre känns det som fast EGENTLIGEN är det inte så jobbigt.. Skitsamma, natti puss på alla söta


i adoooooore youu

Chucktime :D

CHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK

Saknar sommaren ENORMT mycket

Bilder från sommaren 2009 :)

wih
Can't touch this, nanana

haha

m

bjuder på dem där ;) jag KAN alltså se riktigt ful ut ^^

sommarsommarsommarsommar

Brejk

b
brejk

Brejk idag ;)
Känns som om jag bara skriver om honom nu :S Fast ingen har klagat ;)


The days just passing by

Hemma idag, förkyld så försöker vila ut lite.. Tråkigt att vara hemma men skönt att slippa gå till skolan o sitta o göra prov liksom :P Och ikväll är det CHUCK, mitt favoritprogram! :D Det enda jag följer oxå! Ja, o House dårå, men den hänger ju inte ihop :)
  Drömde faktiskt en mardröm om att jag missade programmet, trodde jag skulle dö nästan. Jo hej jag är tönt :D Geek is NIIICE!

Skulle behöva rida lilla Brejkisen idag, han har inte gått på en vecka ungefär men får se hur det blir med det! Beror på om jag orkar rida eller inte, träning imorgon är det ialla fall.. så jag MÅSTE nog rida! Aouch.
 Vet dock inte om jag ska ta en skogstur eller om jag ska träna cavaletti på åkern, något att fundera över hah, btw, finns det någon som vet hur man kommer till globen från gotlandsbåten med båtbussarna? (A)
Tänkte som sagt åka över till fastlandet o shoppa hästprylar då men det underlättar om man vet hur man kommer dit ;) WAYTOGOEBBA!

pånii

Jag och Brejk i somras, LC :)
Vet att jag ser cp ut med mina überseeeexiga fossingar ;)


Litet tips...

Skriv aldrig med bläck på handen o luta kinden mot samma hand... Så just nu står det en massa roliga citat på min kind, spegelvänt!

Hade ju inte bangat på detta!

önskelista

Snygga grejer, hade inte bangat på att få detta i julklapp tihi

T R U E L O V E

 poney

sitter som en mupp haha,

SÖTBREJKÄLSKLING

finns ingen som du


Moahahaaa


Juste drömde som sagt en helkonstig mardröm..
Jag o resten av klassen står på busstationen i visby och då kommer en kille som vill prata med oss. O på nått jävla vänster så fattar jag att han vill kidnappa oss och sedan döda oss.
 Så jag går omkring till dom andra o berättar att vi måste sticka innan han låser in oss någonstans!
Men den killen lockar med allihopa in i ett litet rum med en dörr och inga fönster, killen ställer sig i vägen för dörren så vi inte kan smita men jag slår ner honom ändå o så springer vi iväg till övervåningen för helt plötsligt befinner vi oss i ett gigantiskt hus.
När vi sitter på övervåningen hela klassen och typ halva min familj så ser vi kidnappar killen och hans gäng sitta nedanför övervåningen och planera hur som ska döda oss. Efter det så kommer vissa ur gänget upp och omringar oss så vi hoppar ut genom ett fönster, men därnere väntar resten av gänget.
Och då kommer en fet kille med en bandyklubba o vill döda mig.
 Men då säger jag att men haaallå... vi kan inte ha fight om inte jag har något att slåss med.. Så jag får bandyklubban och han tar en vägskylt :P Heeelt wacked, men i allafullafall så hakar jag fast min bandyklubba i hans vägskylt o då trillar han omkull så jag börjar trampa på hans feta ansikte! Fast min tå åkte ner i hans mun o det var inte så nice.. :P

det var inte en så kul dröm :P och den var sämst att försöka förklara oxå hah






JESSI ÄR BÄÄÄÄÄST :D:D:D:D <3


Those nightmares

Morsningkorsning! :)

Vaknade nyss av en mardröm haha, ska skriva vad den handlar om sen ;)

Horsematningstime cya! :)

It's a new day soon ;)

Glöm inte att rösta på mig på http://cykkelspark.blogg.se :) Jag är somsagt bild nummer tre :)  och tack alla som har röstat :D

Dax att sova, fast jessi o jag måste upp vid halv ett inatt o ta en skörd på farmville bara för att vi klantade oss med tiden hah! SUPERBRAA ;)

natti :)

Dagens..

Dagens I-landsproblem...

CHOKLAD I SÄNGEN

Winne the puh

Jag hatar spotifyreklamen. Och att vara förkyld.

Bloodhound gang gör rolig musik tycker jag! Knarkar låten Foxtrot Uniform Charlie Kilo och har väl gjort det sen igår någonting .. oavbrutet :) Men MUSE är bäst ♥ och Queen såklart men det borde alla veta att jag tycker vid det här laget :P

Jag ska nog göra en lista snart oxå, känner att jag behöver lista av mig en massa grejer!
Känns som om jag har ludd i huvudet också, faktiskt, det låter nog skumt men ja.. Jag kanske är den nya nalle puh!
Ebba Puh, tufft.
Undrar om folk hade gillat mig då, fast det tror jag inte, kanske hade varit extra gosig o så men alla hade hatat mig för  min enorma dumhet :P
 Och ni som tycker att jag verkar korkad nu måste ju vara glada över att jag inte är Ebba Puh. ÄN.

Home

nu är jag tillbaka hemma igen, stööört skönt!
 Jag och Jessi har just svullat i oss en maaassa pizza ;) Feel good? OHHH YEAH!

hih

Kallt blött och lerigt

Nu är jag på tävling i rävhagen med jessi och company :) är med i en tävling på saras blogg, cykkelspark.blogg.se, så rösta på nummer tre, det är min bild :) nu ska vi ta ut hästar så jag skriver senare ikväll! Puss

REAL honey!

Halsontet har inte gått bort än så sitter och myser med en kopp hettvatten med en maaaassa honung i!

Skulle egentligen tävlat imorgon men nu blir det inte så för att pappa inte hinner köra mig..
Blööh, jag som hade väärldens plan! Tänkte hoppa LC o så LC+5 (har för mig att den klassen var med imorgon), för att kunna debutera LB sen innan årsskiftet.
Hoppas att jag hinner debutera ändå, skulle ha varit roligt! Sen så har jag missat tre träningar på raken så det känns lite sådär heh.. :P

Freja kunde inte gå med mig på globen horse show så jag funderar på att bara sticka dit över lördagen o SHOPPAAA! Ska se på nya benskydd, nya ridbyxor, kolla på ridstövlar och sadlar o sen se om jag hittar några najsiga schabrak :)

Dags att baka scones och packa iordning sakerna tills imorrn, ska följa Jessi med och titta på tävlingen och hålla Peppran moahaha!

Finns på sms om någon behöver få tag i mig :P

Don't worry be happy!

Nej nu får jag fanemig rycka upp mig! Bara för det är höst och november så kan jag inte vara deppig! Har ju faktiskt ganska mkt att se fram emot!

Nästa vecka så blir det 2012 på bio,
den 26 så är det först tjejkväll i skolan (vi är typ 5-6 tjejer på norr hah x)) sen vid 18.15 så ska klassen se New Moon på bio!
Den 27 tänkte jag våldgästa Freja o ha lite kul tillsammans med henne, var MIN plan... ska fortfarande prata med henne moahaha (a)
28 så ska jag nog ta en tripp till Horseshowen o bara vara i annexet o shoppaaaa!!
O sen den 29 åker jag väl hem :P

Se, nu blev jag på BETYDLIGT bättre humör :D

Jag är bäst jag är bäst jag är bäst!

Jahapp, känner mig på sådär lagom pissigt humör just nu, blöh!

Har fortfarande ont i halsen och det svider som tusan!
Någon som vet vad som händer om man överdoserar ZYX? Grejen är ju den att det är blodförtunnande i dom så jag misstänker att jag kommer få näsblod eller någonting -__-'  Nej hu, ska köpa någon annan sorts tablett, zyx suger tycker jag ;P

Iaaaallafall så läser jag somsagt boken "DU ÄGER" av Mia Törnblom!
 Läs den säger jag bara!
Nu på vintern blir jag alltid så himla deppig, börjar så smått trycka ner mig själv och så, så då var den här boken jättebra eftersom den hjälper en att höja sin självkänsla! :)
Så jag har börjat skriva ner 3 bra saker per dag ^^ Och bara för att hjärnan inte förstår ordet "inte" så ska man aldrig tänka "jag får inte tänka på äpplen, jag får inte tänka på äpplen" för då kommer du ju automatiskt tänka på äpplen.
Så tänk "päron päron päron" istället, eftersom du då inte tänker på äpplen ;)

Älska Rod & Todd!


Mmm-kay ;)

Torsdag! Alltså fredag imorgon! :D

Fredagar är najs, speciellt om man ska till Jessi på kvällen för att följa med på tävling på lördag :) Måste komma ihåg att ladda kameran oxå! VIIIIKIGT! Aja det fixar sig :)

Sitter och knarkar zyx också, har nämligen svinont i halsen :/

Bild på mig idag;
moii

Tröja från Carlings, saints and mortals
Jeans från cheapmonday
Linne från Topshop oooch ett halsband som jag slaktade och gjorde till armband istället :)

Moi

jagidag

Jag idag ;) 

Skenet bedrar, är inte så glad idag, sömnbrist ohja!

How will I do now?

Aaaah... onsdag.. Mangoätardagen i brist på choklad!

Har ingen aning om vad jag ska skriva om, eller jo, men blööh.. inte på humör nu, senare ikväll maybe :)

This! Is it. For today

Sorry för sämst inlägg idag, har inte orkat lägga in bilder fårn kameran o så, o imorron blir det antagligen ingen bloggning heller, för om det går som jag vill så blire This is it..
Måste bara hitta någon att se den med .___. Någon som vill? (a)


Honey honey yeah

Sååå, nu funkar internetet igen, men sockersuget vägrar försvinna -.- undrar om det går att överdosera kromtabletterna (a)

Imorgon HOPPAS jag att det blir This is it, Jessi kunde inte idag, o det är trist att se den själv haha ;)

pure hate

Morrrr.... Hatar mitt internet, INGET funkar, msnen säger att jag ska installera om, internetet är bara allmänt dumt o vägrar repareras PLUS att jag är extremt jävla sockersugen! Värre än imorse när jag höll på att nästan döda en stol bara för att den vägrade flytta på sig! :@

Tips uppskattas :)

Yep, tar det stora steget o frågar dom få som läser det här om tips på att förbättra bloggen :) Fler bilder? Färre bilder? Mer eller mindre om Brejk o hästarna osv osv :)

meeejagish 

Jag idag :) lite trista kläder men pallade inte vara kreativ imorse

UNDER PRESSURE WE'RE CRACKING

Tror jag kommer krascha rent psykiskt .___. allt skiter sig, hästarna, skolan, ja aaallt! utom vännerna :) Blir antagligen bio på fredag btw ;)

Fick en bok :)

Fick just en bok av mamma :)
shalala

Mia Törnbloms "Du äger" ska jag läsa som bussbok nu, istället för övningskörningsboken tihi (a)

UUUUUUUUUUUUSCH!

HITTADE JUST EN FISKSTJÄRT BLAND MINA RÄKOR!! tror jag kommer kräkas, helt seriöst

Sol, vind och vatten

Saknar sommarn så kommer en liten bild :)

sommar


I'd rather stay awake when I'm asleep

Morsning!

Känner mig lite hyfsat duktig sådär :) Har hunnit en massa saker! Lagårn, gett hästarna, sprungit, duschat och frukost ^^

Aja, får väl köra en utvärdering av veckan dårå i brist på fantasi (A)

Måndag: Vanlig dag i skolan och sen på kvällen var det CHUCK :D Hände nog inte så mkt mer den dagen har jag för mig hah,
Tisdag: Svets svets svets, sen så var det ellära, fick tillbaka ett oförberett test, hade alla rätt :) Dock var det bara två uppgifter med fyra frågor på varje, alltså åtta poäng sammanlagt :) Fick fullpott så blev happihappi :)))
Onsdag: Skola, såg scrubs hela kvällen sen vet jag inte vad jag gjorde hah, x]
Torsdag: Ledig, sovmorgon, plugg och sen lite Brejk :)
Fredag: Redovisning av övergödning, blöööh, det sög! Sen så gick jag till Cikoria och köpte krompiller så sötsugen skulle dissapear :)
Lördag: Sovmorgon, sen springa, rida, tacos osv osv
Söndag: Lagårn, springa, ge ponnysarna, ska plugga lite sen o ja.. Sen vet jag inte :)

hahah, känner att jag är sååå seriös idag ;)

Vem gör dom här skitrullarna?!

sämst jävla film som gå på sexan nu, vene vad den heter men den suuuuger! Det enda som e kul är expolsionerna o skjutvapnen .___.'


Natti

Fast food don't make you run

Guuud vad jag är mätt! :)
Fick lite inspiration från en annan bloggare som förde mat och träningsdagbok, så tänkte skriva ner lite snabbt vad jag har ätit och hur mkt jag har tränat idag så jag själv blir medveten om det :P

Frukost: Ett/två glas mjölk och en frökuse med läcköskinka och två tomater på, plus mitt krompiller
Lunch: Lammsmäckor, potatis, brunsås, lingsonsylt och saltgurka och två glas mjölk till
Middag: Tacos o en maaaassa mjölk till ^^
Träning: Sprang innan frukost, en eller drygt en o en halv kilometer, sen så red jag Brejk i en trekvart :)
Sockerintag; Cirkus  8-10 smågodisar tror jag :)


B

pooney

Brejk gick fint idag, fast han känns lite konstig ibland.. Är livrädd över att nån kota har hamnat fel eller att sadeln ligger dåligt (vilket jag vet att den gör.. -.-) Så om någon har en allround/hoppsadel 17 " o 32, 33 i bom, kan ju bara säga till mig så köper jag den hah ;)

I love you I love you I love you


Too much love will kill you

FREDDIE <3 MERCURY
Is this the world we created?


It's a beautiful day!

God morgon ^^

Hittills idag så har jag provat att backa en bit på gården med Jens BMW vilket var kul o gaaanska ovant tihi, sen har jag sprungit någon/ra kilometer, hämtat tidningen, gett hästarna, käkat nyttig frukuost och tagit mitt krompiller :)

Nu blev jag jättesugen på att övningsköra haha, fick lite blodad tand efter jag hade fått backa en bit med Jens bil, tycker att mamma o pappa kan komma hem så jag får köra lite (a) 

Senare idag så ska jag rida en sväng, eftersom hästarna "just" har fått hö och ensilage så får det vänta tills efter maten vid ett någonting ;) Ikväll så kommer kanske Jessi också!
Hoppas på det ialf! Måste få prata av mig med en TJEJKOMPIS hihih!

You had me at hello...!

I brist på annat så redigerar jag bilder hahah ;)

eeeeeebbaeeeeeebba

All these things that I've done

Dagens!
Me todayy

Jag idag :)


Krompiller

Känner att jag går emot mig själv, pappa tipsade nämligen om krompiller till mig så att jag ska kunna bli av med mitt enorma sockersug, o nu har jag tagit ett sånt piller o sitter ändå med världens godispåse bredvid mig .___.

Men det är helg o då är det okej att slänga i sig skitsaker! På måndag däremot ska jag hålla mig i skinnet o inte äta nått sött alls, utom yoghurt.. (a) grundstenen i min kostcirkel typ :P

Ska försöka sticka ut o springa en halvtimme oxå... Får se hur det går.. Gillar att springa när man väl har kommit igång men det är just första knuffen så man pallrar sig ut och gör det hah

Nu ska jag sätta igång att göra hemgjorda hamburgare! = Nyttigt! :) :)

"I hate blog" <-- Colin

Nu ska jag snart redovisa ett litet arbete om övergödning.. Kommer gå käpprätt åt pipsvängen ;) Har typ inegn aning om vad jag ska säga, har liksom skrivit feeeett bra men sen ska man ju kunna prata lite avslappnat av det och inte bara läsa haha.. :P

Funny bunny

lala

haha ser ut som om jag har kaninöron


I'm freeeezing

Kom just in från ladugården... Det var nån svintung kolvgrej jag hjälpte pappa att lyfta, o sen skulle den passas in o en jävla massa.. Det jobbiga var ju bara att inpassningen skulle ske utomhus .__.
Jag var då klädd i t-shirt och långkalsonger o sen en tunn skyddsoverall på det, i typ kallt väder och småregn. Hela skiten tog typ en halvtimme trekvart att fixa oxå.
BRRRR!
Så nu när jag kom in i duschen kändes det som jag brann fast varmvattnet bara var på typ 38.. Liiiite obehagligt sådär hah, men skönt nu efter, fryser inte lika mkt :)

Hjärtat

Brejk gick superfint idag, körde mest travjobb och han travade på bra :) Red i regnet oxå, är riktigt stolt över mig själv för jag vägrar alltid rida när det regnar eller blåser bara för att det alltid går piss då, utom idaaag :D
Fast man hade ju inte bangat på ett stort och härligt ridhus direkt tihi ;)

Åh, juste! Han var så himla söt i stallet, jag stod i boxen och hängde över boxdörren o tittade ut på regnet, o rätt som det är känner jag en varm mule på ryggen, så jag vänder mig om och då står Brejk o "pussar" mig på ryggen hah, gullig :P
 Antagligen ville han bara påkalla min uppmärksamhet så han skulle få ett till minipäron men i alla fall ;)

pooney

bild från i somras, ignorera mig :P

B R E J K <3

Snabeldrake

Insikt: Måste dammsuga bort mina damråttor.


Blackout

ÅÅÅH varför vet jag inte vad jag ska skriva!!!!

Golden leaf

Äntligen vaken, men gud så skönt det är att sova ^^

Trist väder ute bara, men dert gör inte så mkt, ska mest plugga engelska idag, ska skriva om hur det är att vara ung idag, o jaa.. det går väl sådär får man säga haha. Vet inte riktigt hur jag ska formulera mig och vad jag ska skriva om x]
Måste hinna med att rida idag oxå, missade träningen i tisdags så ligger lte efter med ridningen just nu. Hoppas bara Brejk inte dummar sig idag som förra gången jag red -.-

Time to write the essay, cya later ;)


Paaraadox

Hahah lovade min kompis Erik att jag skulle nänma honom i ett inlägg, in på youtube.com o kolla in paaraadox, typ bäst i sverige på rockband, och det är inte allt tjejer han kan även spela piano! Kommentera nu och du får med en tandborste på köpet! ;D

Oh.. That son of a bitch!

Gillar Comviqs nya On Off reklam hah, den e naaiis! :)

Snart är det premiär för New Moon! Läängtar! Tyckte dock att boken var långtråkig fram tills hon började försöka köra ihjäl sig osv ;)
Fyran däremot var det draaaaaag i! :):):) Den ska bli RIKTIG rolig att få se sen när den är filmad och klar!
Speciellt scenen i slutet när dom är på ängen! Och när Bella blir vampyr.. :P

korta inlägg idag hah

You make me sick, becouse I adore you soo!


Bild på dagens outfit :)

of

Inte så jättebra men aja :)


M U S E


Say "LIFE IS WONDERFUL" everybody!

Kotlett med klyftpotatis är typ bäst!

Imorgon är jag leeeeedig, så ska gå upp klockan sex, ge hästarna o släppa ut dom, sen efter det ska jag gå in o lägga mig bland mina tre kuddar och två täcken igen och sova fram till elva ^^

Jag har planer ialf! :o  Sen när jag har vaknat igen så ska jag skriva en inlämningsuppgift på 400 ord på engelskan.. BLÖH!

Men SEN! Efter DET! DÅ! Ska jag ta en skogstur på Brejk :) Och efter DET så blir det nog lite bloggning! :)

Snow

SNÖ!!!!

Det har kommit snö nu! Heeelt sjukt och KAAALLT!


matdax, skriver senare (A)


In your face


Jag idag;
jaag
fulbild.se

Stucked in klinte ;)

Fick just foten mosad av espen haha, skriver mera när jag kommer heeem :)

It's time to run

omg cuddy and house are making out :o

Nej, dagen är slut och jag behöver sova, fungerar inte riktigt med att sova på bussen varje morgon tihi ;) 

mahaa 

Kul med så många läsare idag, 40 stycken :D
Det gjorde min dag!♥


Vi kommer aldrig att dö

Tycker att Martin Timell liknar min lärare Janne.. :S

Jag blir glad av:
Musik
Sommar
Glass
Brejk
Film
Chuck
Fina bilar
Hästarna
Choklad
Vännerna
Färger
Ljus

Och dig!



Säg något till någon upprepade gånger. Till sist tror den på det du säger.
Kalla någon dum många gånger. Till sist tror den att den är dum i huvudet.


Don't play with fire

R A N D O M  I N L Ä G G

Universum är stort, men jag undrar HUR stort. Tänk om vi bara är ett litet litet dammkorn någonstans, i en helt annan värld.
Någonstans i universum borde det finnas liv. Undrar hur dom ser ut i så fall..
Eller tänk om dom är hundar. Eller nånting.
Och tänk om vi inte finns.. Tänk om vi bara är en dröm!

Det är för stort för att tänka på men det gör inget.

 Det finns glass! :):))

ebba not crazy
YESMANdag imorron hah.. someone is gonna use it O.o


School today

Hemma från skolan nu, åh jisses vilket dag, hände en himla massa men jag vill inte skriva om allt :P

Hade svets hela förmiddan, var dock rast vid tio o då läste jag tidningen och spelade vändtia med Colin :)
Mat o sånt gick vårat svetsgäng och åt på Ahlsell för vi var där på någon mässa och samlade stämplar en stund på lärarens order. *host gratisgodis för hela slanten host*
Efter maten så hade vi ellära A, det är faktiskt väldigt roligt, fick tillbaka ett oförberett test/prov o hade alla rätt, stolt! :)
Tänkte faktiskt gå el först men det är så stööört mycket matte så sen blev det energi ändå vilket jag inte ångrar ett dugg ^^


Senare ikväll så ska jag tydligen på nån matgrej för min systers klass.. Urk, orkar inte följa med :P
 Huvudvärk + matsal med folk i = Ebba goes crazy!

C H U C K

Chuck är igång nu och det är superspännande för en inbiten chuckföljare som jag ;)



bild från google.se

Nu är reklamen slut så skriver mera sen :)


Taggar till CHUUUUCK!!

Nu har jag fått upp värmen och taggar till Chuck som börjar vid åtta på sexan :D

lalalaa

DÖ HÖSTJÄÄVEL!

Nu tänker jag göra ett klaginlägg! Alla gnäller om att jag gnäller så nu ska jag gnälla bara för att dom antagligen förväntar sig att jag ska gnälla!

Och dagens klagämne är *trumvirvel* HÖSTEN!!!

Hösten är sämst.
 Det regnar.
 Det blåser.
 Det är kallt.
 Det blir mörkt superdupersnabbt.
 Man blir förkyld.
 Man känner sig blek och ful och händerna blir automatiskt torra och spricker, just för att det är kallt.
 När det är mörkt ute kan man inte rida heller, så hästen får ingen ordentlig motion och ärligt talat, på hösten vill man nästan inte rida, just för att det är kallt, mörkt, regningt och blåsigt.

Conclusion; HÖSTEN SUGER!!!!!!!!

Dagens

dagens

sämst bild på dagens, tröja från gina tricot och cheapmonday jeans

Snabbt inlägg!

Blir ett snabbt inlägg nu, ska skriva 400 ord på engelska om hur det är att vara ung idag. Kan liksom inte bestämma mig vad jag ska skriva om.. Hur är det egentligen att vara ung idag? :P

Give it to me baby!


Den som känner för det kan ju fixa det här übersnygga armbandet till mig ;)

Ä L S K A

bracy.se finns det på!

This week!

Dags att utvärdera veckan lite kort tycker jag :)

Måndag:Skulle ta skolfoto men såg hemsk ut., sen slöt jag efter Datorkunskapen, ganska soft :) Emil blev utslängd av Liv.

Tisdag: Körde in i en fågel med moppen. Svetsade och tog skolkort. På kvällen var det träning, höll på att gå omkull med Brejk men sen gick det bra och hoppade gymnastikbana på 40 - 1m typ. Små räcken, små studs, stora oxrar, travbommar osv.

Onsdag: Teater vid halv tio, sedan slöt jag och gick till expert o köpte min minidator :) Träffade lite kul folk på busstationen oxå :p

Torsdag: Vanlig skola, sedan blev jag stoppad av polisen för att jag åkte cykel, sen hem och leka med datorn, installera program och sånt!

Fredag: Fick vaccinsprutan, somnade på lektionen när vi skulle se en film om tjernobyl som efter en timme sööööööög, träffade Jessi och hennes familj plus kusiner :) efter det så var det hem till Tova och vara med gamla goda gänget, vilket var extreeemt mys! <3

Lördag: Upp tidigt och se på GGN, banan var torr om man jämför med förra året då det var tokgeggigt! Träffade lite folk från klassen oxå, åt en hot dog och tog en massa bilder!

Söndag: Slappardag, surf, tittat på finfina bilar. Sett F1 finalen, Button vann ju redan förra gången men Vettel fick andraplatsen, Hamilton bröt efter tag eftersom det var fel på bromsarna. Red en sväng på Brejk, gick sådär. Har fått en ny header till bloggen oxå! :)

Kort sagt; En väldigt najs vecka :D

That's refreshing

Så nu har jag ridit Brejk en stund, gick inte så bra, var förbannad för att armen gjorde ont så ja... Dålig koncentration kan man väl säga.

Övervägde för en stund att sälja hästen o sticka tihi (a)

Nej men seriöst.. Måste börja rida ordentligt nu och sätta upp nya mål med ridingen och tävlingarna, annars känns det ganska värdelöst faktiskt.
Vill man inte komma någonstans med ridningen är det ju fan ingen idé att hålla på med det.

Nej dax att sätta upp nya mål :)

häst

Stab my back


Kall härlig god mjölk ^^

kallmjööölkkallmjööölk

Snyggaste tröjan nånsin ;)


edit: vet att Kå:et inte syns -.-

Sunday sunday sunday

Söndag morgon..

Vaknade imorse av att armen gjorde ont, vilket inte var så konstigt eftersom jag sedan upptäckte att jag låg på den.. :P

Idag så måste jag skriva färdigt om övergödning som ska redovisas på onsdag. Urk säger jag bara, jag har nästan tappat min skrivförmåga vad gäller att skriva ihop en bra redovisning ;) Vi får se hur det går :)

Men nu måste jag plugga, ska ut o rida en sväng på Brejk sen, så skriver senare o slänger nog med någon bild då :)

RSS 2.0