Muuusic

Äntligen har jag fått spotify, typ sist i sverige haha men det är fett nice :):):) Tack käre kusin heh :D

Snart ärre grill som gäller, ska flytta över hästarna som vanligt först, har gjort min berömda sås o fixat god sallad till  maten nu i alla fall :)

puss

Sunshine :D

SOMMAAAAAAR!!! Det känns nu! Äntligen, som jag har väntat! Nu är den här! Yeeeeey :D

Kom hem från tävlingen som var nu idag, det är inte så kul att vara flaggare, hu, man måste hålla koll på om ekipaget har fått startsignal o en massa, o ja... mina tankar brukar gå över på annat vid det tillfället hehe, men målgången den är jag bra på ;) Så jag fick flagga mål medan Jessi o Jossan tog starterna :) På tal om mål så har jag skrivit upp mina olika mål inom tävlingar och inom träningar. Skönt att veta vad jag vill och när jag vill att jag ska ha klarat av målen :)

Ska snart gå ut i solen igen, skulle se om kusinoskar hade fixat spotify till mig än, men det hade han nog inte... trooooor jag...  ajaaa, puss

Bränd

Har stått som funktionär på tävling idag, är helt stekt, o RÖD!
Jag blir ju aldrig röd, jag blir ju bara rosa, men nu är mina axlar illröda. Snark! O så ska man stå där imorron oxå liksom, baaajs, ville helrre följa med på körtävlingen med Lotta... :( piss o skit!
Nu ska jag gå ner o äta mina M&Ms som jag köpte på konsum efter tävlingen ska tröstäta lite nu när Getme har åkt var min plan. Vill ta en Billys oxå, gud, den där hästen kommer göra mig fet. Ska nog åka till Jessi o sova hos henne faktiskt :D YEEEY ;D

hagmmm, sen en gammal egobild på mig själv.. hej kul liv idag!

puss

Yeeeyy

Äntligen ett nytt inlägg, har inte orkat uppdatera, sorry ni få som läser här haha,

Idag, FREDAG så har jag lyssnat på världens bästa föreläsning, skriver mer om den på måndag för i helgen kommer jag inte hinna blogga, ska vara funktonär på tävlingar hela helgen, blöö rist, men man blir brun ^^ eftr skolan så gick jag bort till frisören o klippte mig, sen var det rally till bussen, som jag senare märkte att jag inte alls hade behövt skynda mig till. O vips, så var jag inne i stan med Jessi o Anna :) Köpte måååånga grejeeeer, haha, inte, :P eller det var mer än jag hade tänkt ialf, två guldiga armband, hårspännen och snoddar från HM, ett linne från vero moda, leggins, brun utan sol (lovar, har världens blekste ben) och en bh att ha under avslutningsklänningen på åhlens och ett par shorts  för 50 spänn på Urban islanad (eller vafan det heter på adels ligger den ialf,) som jag kan ha imorron när jag ska stå på banan.
lalal shopping
GetMe älsklingen åker imorgon klockan åtta oxå, kommer vara utlånad tills dom vet hur dom vill göra :)  Kommer sakna honom även om det bara är 15 min ifrån så man kan hälsa på, men man hinner ju liksom aldrig, man har ju annat o göra.. :(

Det var väl allt för mig just nu, smsa gärna, tristeeeeeeess..

puss

Onsdaag

Yes, onsdag nuuuu igen! Hann inte skriva nått igår, hade hoppträning :) Gick jättebra, hoppade olika vägar och tränade på lydnad, tillbaka när man bad om det och sen framåt såfort man sa till om det. Sedan hoppade vi en bana bestående av 10 hinder och elva språng :) Fick dock ett stopp på sista hindret, ett trippelbarr, men eftersom både jag och hästen var trötta plus att han tittade till lite så fick vi ett litet jävla skitstopp -.- men sen om på det igen o då gick det finemaaang ;) Jessi tog några bilder oxå, men som jag säkert har skrivit förut nångång så är kameran inte den bästa ibland. En stund så får man jättebra o skarpa bilder, sedan efter ett tag så kan man få extremt suddiga bilder, vilket inte är så roligt >.< haha,

Nu idag så har jag varit i skolan o fortsatt med min o Jessis skovelhjulsgrej, imorron är det utställning o redovisning o sånt, men det kommer gå superbra ;D För vi är bäst :):) 
Hahah påväg till skolan, när vi satt i bussen så hade Jessi "guidad tur" ända fram till klinte, guuud jag höll på att garva ihjäl mig! Ekorrar som låg på ängarna och kunde flyga och smör som växte på åkrarna XD

Aaaaanyway, nu har jag käkat mat, ska kolla andras bloggar plus att jag håller på och skickar bilder till Carro så ja det är väl det som händer ikväll :)

puss

Bästa söndagen och måndagen på länge ;)

Hahaha, uteritten där vi skulle bada var heeeeeelt utflippad! Asroligt verkligen! Först när vi kom till stranden försökte vi få hästarna att gå i, men såklart ville dom inte, så då blev det att hoppa av o leda i dom först haha, dom såg så söta ut med vatten upp till knäna och mularna helt blöta :) När dom väl hade kommit i vatten, som faktiskt var hyfsat varmt, så tyckte dom att det var jättekul :) Men Rana ville inte gå i, o sen när hon gjorde det så hoppade hon över den lilla "kanten" o över all släke, o Jossan lät typ nått liknande; Oaaahhhh!  XD Fast ja.. sen så kommer vi då till den riktigt roliga grejen ;) Michi, Jessis häst, fick typ nått ryck och bockade HELA vägen in till stranden haha, det var typ bock bock bock snubbel bock bock SPLASH! släp släp. Dom tre sista lätena kom när Jessi flög i vattnet, en halvmeter från stranden.. Hahahaha höll på att trilla ner från hästen så mycket garvade jag! Men... sen kom Jessi på att hon hade Jossans kamera på sig.. som oxå hamnade i vattnet.. :P INTE så bra, o sen när alla var plaskblöta o vi var påväg hem kom Jessi på att mobilen låg i fickan som hade varit i vattnet längst.. R.I.P Jessis mobil och Jossans kamera.
Men det var roligt ändå XD Sen skrittade vi hem o pratade om en maaaassa roliga saker, :) :)

Sen idag dådå, då var det först skola sen grog jag hem till Jessi :D Hos Jessi så körde vi Singstar, jag vann faktiskt två gånger tihi ;) tänker iiiiiiinte säga hur många gånger vi körde :P Sen pluggade vi lite, gjorde chokladbollar och hoppade studsmatta o åt glass o solade o pratade på studsmattan :P Sen hjälpte vi Annamia att lasta en häst, sen hoppade vi lite till med Jossan, cyklade till sågen där pappa var, men han skulle inte hämta mig förrens fett länge så då cyklade vi tillbaka igen :) Efter det åt vi plättar, som var FETT GODA :D:D:D o så kollade vi hingstar som var FETT SNYGGA :D:D:D hahaha, jo jag är geek idag :P  men jaaa... sen kom min kusin Jeppe o hämtade mig i hans finbil som är stöööööööööööört snygg :)
Jaaaa, det var väl typ det som har hänt nu senaste tiden tehe ;)

natti o puss

Fortsätt simma fortsätt simma

Blir en kortis nu då :) Ska ut och rida med Jessi o Jossan, vi ska rida ner till stranden som ligger en liten bit bort, vi ska bada med hästarna hih, undrar hur det ska gå, har ju gjort det förr, men inte med mina hästar :P Jaja, så länge han inte är rädd för vattnet så ska det väl gå bra :)

HI IM YOUR SPY

Jepp, som ni alla vet är jag er spion ;) Näää, men ikväll går burn notice iallafall, hade tänkt se det för reklamen är så hímla kul :)
Har förövrigt upptäckt en knuta eller vad nu det kan vara nästan nere vid kotan på GetMe.. måste kolla upp vad det är man han lider inte av det så det är väl lungt, hoppas jag.
Snart är det matdags, är sjuuuuukt hungrig! Blir kycklinggryta och ris, mums!! Det är typ bäst :D

skriver nog lite senare,
ciao

Goodnight

Yez, ett sista inlägg innan jag somnar heh ;)
var nere en snabbis och kollade på Fantomen på operan på tvåan alldeles nyss, blev vääälidigt sugen på att se Sweeney todd! Gud vad jag gillar den :) :) Men nu är det dags att siiiiive, imorgon kommer pappa antagligen tvinga med mig i lagårn... suuuuuuuck.. vill inte. Men har man fått två (tre) hästar så kan får man ju inte klaga. :P ;) Efter det ska jag nog rida GetMe en sväng, sen till Jessi o göra chokladbollar, our speciality ;)
Godnatt alla :)

Puss


Seeegisch..

Väldigt seg dag idag.. har mest legat inne och softat, ingen aktivitet här int! Ville leka med Jessipessi men hon kunde inte, sug på det..
Hahaha juste! Förut när jag var nere i köket och skalade potatis så kommer pappa in o säger till mig att "häll i vatten i kastrullen så det kokar upp" och då säger jag att "jaa jag vet, jag ska göra det såfort jag är klar med den här potatisen" Då spänner pappa ögonen i mig och säger nått liknande "gör.. det... NU.." o då svarar jag, jo när du har gått, o så ger han mig värsta blicken och går hah X'D han e rolig ibland han :P

Här kommer då en bild på dom fina potatisarna jag skalade och kokade ^^
potatis

(intresseklubben antecknar FRENETISKT!)

DAMN!

Bajs, mamma ville aaaabsoluuut inte köra mig till dahrve.. Hade ju spanat in fett mkt grejer jag ville köpa... :( Så jag har kollat runt lite på nätet ist, dock inte på hästprylar men lite annat :) Hittade en massa skor jag ville ha, sen två linnen jag tänker köpa och sen hittade jag tre olika töjsmycken jag MÅSTE köpa. Vill ha lite att variera med, tunneln jag har nu är skitsnygg men jag har tröttnat lite på den :/ så nu är det dags att köpa några till, har bestämt mig för att 5 mm får duga, hade egentligen tänkt att töja lite till men jag gillar 5mm, ångrar jag mig senare i livet så kan det fortfarande växa ihop till ett litet hål igen :) Har oxå bestämt att jag inte tänker töja det andra hålet, orkar faktiskt inte det just nu, men vi får väl se, :P :)

Lördag

Kom just in från lagårn, har hjälpt pappa med grisarna lite nämligen, är helt sten trött för var uppe till halv ett igår med, o sen gick jag upp vid typ halv åtta >.< Har tänkt att påbörja operation tjatapåmammasåvikanåkaintilldahrveochkollapåsadel om en stund, måste ner och äta lite frukost först bara ;)


Damn! George Bush stole KITT.

Hihi ^^ Nu har man ätit god middag med släkt och vänner ;) Gott värre, kotlett med potatissallad och pommesfrites, sallad o en hel drös med olika såser :D Skulle kunna äta ihjäl mig på det helt seriöst. Har btw glömt vart jag gömde min godispåse... hmm.. har säkert lagt den på nått bra ställe där pappa godisgris #1 inte kan hitta den ;)

Nej, dags att ge hästarna mat och sånt, gosa lite med både GetMe och Brejk :) GetMe blir inte hämtad imorgon förresten! Det hade hänt nånting så dom kunde inte hämta honom :) Både bra och dåligt faktiskt, hinner spendera lite mera tid med honom, men nu kan ju inte pappa få sin motorcykel ;) hahah, :)
Men solong långkalsong!

Irritation.

Mmmm, nu tänker jag banne mig lista några saker som kan få mig riktigt irriterad.

1. När batteriet till mobilen dör fastän man trodde att man hade laddat det.
2. När man VET att man har rätt om olika grejer men ändå så säger folk emot.
3. När ens bror övertar Tv:n för att spela tv-spel på, när man egentligen hade tänkt att se på det där superniceiga programmet man hade spelat in.
4. När man biter sig i läppen.
5. När man biter sig i tungan.
6. När ens syskon tar ens nytvättade kläder som man själv hade tänkt ha, utan att fråga om lov.
7. När man klantar sig och somnar med nytvättat hår, det är ju omöjligt att få styrsel på det sen på morgonen!
8. När folk säger saker till en försent.
9. När internetet klappar ihop.
10. När man ärsupergodissugen och så finns det   I N G E T   godis alls.
11. När människor pratar bort saker, som är viktiga! Då blir jag inte irriterad, då blir jag arg ;)
12. När någon..... äter upp ens godis/kakor/specialfixadejättegoda yoghurt/frukt.
13. SMULOR I SÄNGEN!!

Med det tänkte jag avsluta min irritations-lista.

Mean cat..

Elaka katt.. Charlie hoppade just upp i min sääng och slickade i sig all vaniljsås jag hade kvar... Taskigt, den var ju min ;) Och nu tog han över min säng oxå.. Han vill nog att jag ska gå ner och hjälpa mamma och pappa i köket.. jaja, svejs

TRÅKIGT

Jag har enormt tråkigt just nu... blöööhöö, nördig som jag är så har jag mest smurfat runt o kollat kläder, när jag inte har sett KR eller har kollat andras bloggar.. suck o stön, trist. Men förhoppningsvis blir det kul i helgen, :) American piekväll imorgon antagligen, ska bara övertala mamma o pappa att jag får sno tv:n hela kvällen tihi ;) Meeeeen det löser sig säkert ^^ Borde egentligen sticka ut o rida en sista gång på GetMe innan han åker till dom som ska låna honom imorgon.. :( Ska nog rida ikväll istället, så kan Ida hänga på på feting russet :P
häst
Han är så söt min lilla älskling ♥


Har just läst ut Livet kan inte vänta

Ja som rubriken säger så har jag läst ut boken Livet kan inte vänta som är skriven av Sara Natt och Dag. Boken handlar om tre kvinnor som alla har en sak gemensamt, cancer. Boken handlar om deras liv med cancern, sjukhusbesök och deras syn på livet. Läs den!!

Mmm, vädret är förövrigt väldigt konstigt idag, först så är det regn sen sol, sen mulet, sen sol igen och nu är det mulet igen o kallt.. suck, ge mig riktig sommar!!!!! 
 Hu, hela min säng är full av kaksmulor, kanske inte var nån höjdare att äta kakor till mitt KR marathon i sängen igår (A)
Förövrigt så lyssnar jag snart sönder Cobra starships låtar som dom har på myspace.. hihi ;P Dom e nice :)

Dax att äta nu, lax och potatis med romsås, yummie!

sleepi tiime

Jepp, dax att sova, har sett klart sammanlagt sex inspelade KR avsnitt idag, ska se resten imorgon, har kvar från episode 10-17, så sju till, sen får jag se om dom igen ;) Har oxå börjat roa mig med att se om dom har gjort några misstag när dom har klippt i filmen, hihi, har sett ett, iaf som jag såg väldigt fort, Sarah håller i en bomb, men ur olika vinklar där dom har klippt håller hon handen på olika ställen på bombgrejen. :P Jepp sånt kan man roa sig med,
 
natti  

wohooo

Hahah, orka mig :P har typ lagt in tre tråkiga o onödiga inlägg idag.. :P så här kommer ett till ;) dock hände allt det här i tisdags men skit samma,

hade hoppträning dårå, fett kul, vi red ute på sandbanan utanför ridhuset och skulle hoppa typ wannabe fältrittshinder ungefär, så det var smalhinder och så var det spetsen, o sen en massa andra vanliga hinder, men sen så var det en liten minimur som dom hade lagt i ingången til ridhuset så vi hoppade IN i ridhuset, gjorde en volt o sen tillbaka UT igenö Så hiiimla kul :D Hade jag inte varit en fegis så hade jag gärna börjat med fälttävlan :D

måste ut o checka hästarnas ben nu, se så att dom inte har puls -.- Brejk hade lite puls imorse i kotorna o så var han lite "svampig" så han får hålla sig borta från gräset nån dag till.. :/ stackarn, han som älskar gräshagen :) 

Fästing

Upptäckte just en liten fästingjävel på min vänstra arm, jag fattar inte hur sjutton dom alltid lyckas överleva hur mycket man än klämmer ihjäl dom.. Så nu tejpade jag fast honom istället, hihi, jag är nog en liten insektsplågare ändå. Eller är fästingar insekter, dom är kanske småkryp, aja, whatever. Död kommer den vara ändå. :)
 
Btw så kommer dom som provred Getme för ett tag sen, o hämtar honom på lördag förmiddag, dom ska ha honom på lån ett tag nämligen, men i juni någongång så måste vi ta hem den lille söte tjockisen, Jessi ska kanske ha honom på sista omg, i PAS-dressyren som går i LA:1 eller nått sånt :)   

over and out

...

Nu misshandlar dom min flöjt igen... vad kan man vänta sig av en treåring.. -.-' 
 Jag ska aldrig, i mitt vuxna liv, kombinera barn och flöjtar. Barn + flöjt = Jag kommer slå ijhäl någon.  hahah ;)

Torsdag heh

YES, sov fett skönt inatt verkligen, typ som en stock, det lönar sig att glo på KR till klockan halv ett :) Vaknade dock av att någon misshandlade min gamla flöjt... huga, inte okej! Så jag gick upp vid 10 o åt lite frukost o sen ville ungarna som hyr vårat bulhus rida. Så det vara bara att gå ut o fixa iordning hästen. ;)

Efter allt sån så kom det hit någon som skulle filma farmors projekt om kläder som har funnits på våran gård sen typ 150 år tillbaka, så då skulle Cenita, det feta lilla russet vara med som skådis dårå haha, hon är nice hon, det vara bara att ställa henne där det fanns mycket gräs så stod hon kvar hur länge som helst typ :) haha knasig häst! Hade jag vair häst så hade jag typ JIHUUUUU NU DRAR JAAAG! ungefär.

Nuuuu har jag kollat klart på alla sex KR avsnitten som jag har inspelade o ska fortsätta med sex stycken till ;) N-I-C-E

puss

Onsdagskväll

Mmm, nu ligger man i sängen och myser med godis och Knight rider moahahaa, ska köra KR-lan med mig själv var planen ;) Har sett första och andra avsnittet nu och kommer säkert somna.. hihi (A) nejdå, det kommer jag inte hoppas jag, annars måste jag se om dom :P Nu har pappa bestämt sig för att köpa en ny motorcykel oxå btw, den gamla har det blivit nått fel på typ, men jaja, den är röd o svart o assnygg och har typ inte gått så mkt :) Fett peppad på att han ska köpa den för det är ju så kuuuuul att åka motorcykel :D

Men nu ska jag se klart dom andra avsnitten, puss


Onsdag igen,

Jepp, onsdag, dock ingen bra onsdag :P Dagen började med försovning på typ 20 minuter, sen rusha ut o ge hästarna i hagen, in fixa sig och slänga i sig lite frukost sen ut till bussen där jag förövrigt hittade mina lurar i en av mina jackfickor *happy*

Aaa, sen var det buss till skoouulan o jag hade ju såklart glömt att ta min förkylningsmedicin eller vad man nu ska kalla det. Suck. Alltså var huvudet tungt som sten och så var man extremt trött. Jaja, dagen kunde ju bara bli bättre tänkte jag dådå, det blev den faktiskt haha, för ett tag iaf ;) Vi skulle åka båt o sånt fram till maten o det var väl kul, Jessi, Alex ,Timmy o jag rodde roddbåt :)
 Det gick bättre än jag hade trott, vattenrädd som man kan vara ibland :P På det vattnet där det var grunt o man såg bottnen gick det finemaaaang :D 
 Sen efter lunch var jag och jessi stenstentrötta, typ tröttare än tröttast. Så ja... resten av eftermiddagen var ganska knaaasig, heh. Sen nu när jag kom hem så har jag städat lite o o lekt med kattungarna :D  Dom är ju så hiiiiimla söta :DEfter det så skulle jag ta disken. Men det tyckte inte en av tallrikarna. För när den skulle bli avspolad o uppställd vid dom andra tallrikarna så sa det krasch o så hade jag en fin, vass bit keramik i handen. Så tummen blev lite snyggt snittad om man säger så haha ;)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, väntar på pappas kompis Torgny som ska komma hit med en dator jag ville låna en stund :P Hoppas han kommer snart....  

Katten är dum i huvudet oxå, den stängde just dörren till där "datormaskinen" står -.-

Tävling :D

tävliing© på alla bilder ;) av mig, ebba :)

Brejk innan LC prisutdelningen 16/5 :)

söthäst

Brejk efter prisutdelningen 15/5 :)

TÄVLING 15/5 - 16/5

På fredagen blev det jättestressigt, hade med både Getme och Brejk, o så skulle dom broddas o fixas å GAAAH vad stressigt det blev haha, men i LD så gick GetMe jättefint, gick nolla så det var fett kul eftersom jag inte hade förväntat mig något speciellt igentligen, ville bara veta om min teori stämde ;) hihihi, Getme söötisen :D

Med Brejk så gick det ganska bra, fick fyra fel för jag slöt att rida mellan hindrerna o sen så tittade han till så det blev ett stopp. Men sen i LCn så gick han uuuurfint, fick låna Carros spö så vem vet, det kanske var spöet som var magiskt ;) Men sen fick jag o Brejk vara med på ärevarv oxå, vilket var roligt, visserligen fattade han inte varför man skulle galoppera när man ändå kunde trava, men efter en liten diskret galoppskänkel (höhö) så fattade han haha, han e söt min lille pånni :D

Sen idag, lördag, så gick alla hästarna jättefint :D Nolla på båda i LD+5 och nolla på Brejk i LCn :D

superhelg verkligen :D      och shit vad jag är trött ;)


Brejk & GetMe ♥


Onsdagar är bra dagar ;)

Jahapp, skola skola skola, hade en uppsats att skriva idag, den skulle handla om världskrigen så jaa, det var ju bara o sätta igång, vi hade tre timmar på oss men jag blev klar på en o en halv ungefär så sen gick jag och åt, sedan när jag satt och åt kom mamma :P Hon var i skolan för att göra nånting,som jag förövrigt inte kommer ihåg vad det var XD Så jaja, då höll jag henne sällskap en stund. :)

Efter skolan åkte jag, mamma och ida in till hemse för ida skulle gå till optikern o se om hon behövde glasögon/linser, medan hon och mamma var där så gick jag in på Zoolecta och tittade lite, hittade ett billigt fleecetäcke som jag köpte och sen åkte vi till lantmännen för att köpa kattmat och B-vitamin till hästarna. Kollade på ridstölvar också, men dom jag vill ha fiiiiiiiinns inteeeeeeee!!!!!! DAAAAAAMP!!!!
Köpte iaf nya sporrremmar och en sadelgjord oxå, den gamla är så skabbig o äcklig o trasig o blablablaaa. När jag kom hem så oljade jag in sadeln o tränset, sen tvättade jag fleecetäcket o slängde in det i tvättmaskinen så den kan centrifugeras :) btw, så har någon liten ängel kanske några gräsbroddar till övers jag kan få låna i helgen? (A)

Snart är det Knight Rider  (det nya ofc) <33 ska spela in det hihi, så jag kan se det igen, när jag vill ;) LOVE IT <3 Skulle kunna skriva ett inlägg som bara handlar om KR :D <3 Men då komnmer ni vilja döööda miig :D

puss

Freddie Mercury



Bästa någonsin


©

Saknar spelkvällen



Olivia och Theo goes wild med mario kartet :D
© av ebba

Gul buss

Ja, här får ni inlägg från torsdag till söndag, har inte pallat att uppdatera och skriva nånting, plus att datorn har varit jätteelak mot mig O.o 





Torsdag:
Pluggade som tusan nästan hela dagen! Red Getme en stund men han var jätteseg o tråkig.. sen glider sadeln fram eftersom han är så tjock. Och han ska liksom vara med den 15 :P kuuul, imorgon blir det galopp för hans del, han ska drypa av svett! Hahah :P Gjorde chokladbollar oxå!


Fredag:
Juste! :D I torsdags eller aa i torsdagsmorse, så fick vi åka en gul buss :D Wheeeyyy :D Fett schnygg var den, o den luktade ny, och jag, konstig som jag är satt och sniffade i gardinen för att få så mycket "nybuss" känsla som möjligt haha, :) Det var så kul, för när jag gick på bussen på morgonen var ju alla barnen helt; wooow en gul buss! Coooolt! och chaffisen satt där med ett flin och bara myste hah ;D så härligt XD Sen på handledningen åt vi alla goda kakor o sånt som halva klassen hade gjort :) Mys mys :D

Lördag:
Pissväder på morgonen!!!!!!!!!!!! Tog in hästarna en stund från 7 till 8 ungefär tror jag :P Kommer inte ihååååg men whatever, ingen bryr sig haha. Sen var det att fixa iordning sig och åka in till stan där jag köpte en massa kläder :P
En avslutningsklänning, en festklänning, leggisar x 4, ballerinaskor, "högklackadeskor" (inte så hög klack hah, mest upphöjda eller så :P), en sjal, ett linne, ett par shorts och en rosa kofta :) Fett fina grejer faktiskt :) Shoppade med syster och faster Gunilla :D Jag och Ida hade en budget-tävling, den som kom närmast sin budget vann, vilket då jag gjorde taha *Stolt* Ida knäckte sin budget lite grann :P Men det var kul, sprang runt som galningar, fram o tillbaka hänga undan hitan och hänga undan ditan :) Men det var väldans bra! Annars hade jag nog aldrig bestämt mig :P
Men sen vid halv åtta nånting var vi hemma, o jag orkade inte rida så jag gick o la mig i soffan en stund, sen gav jag hästarna, såg på spiiiidweeey ;) och namngav dom olika förarna haha, väldigt roliga namn, lite för grova för att skrivas ut här kanske :P men sen gick jag och la mig :)

Söndag:
Imorse gick jag upp klockan 7 och hjälpte pappa i lagårn vid halv åtta till kvart över åtta, halv nio nånting :) sen gav jag hästarna mat, gick in tog på mig ridkläder och väntade på att Edith och Sussie skulle hämta mig :)
Vid halv tio kom dom o då åkte vi till Silte och red islandshäst med klubben som hade anordnat allting ;) :D det var faktiskt jätteskoj! Vi fick rida ut och tölta o en massa annat kul :) Sen kom vi tillbaka igen o då fick vi hjälpa dom små på prova på grejen så då sprang man runt med en häst i ena handen o hålla i barnet med den andra hah :P
Efter det kom jag hem i alla fall, åt lite och städade stallet, fixade lite o så innan Lovisa skulle komma och provrida Getme :D Vid halv fyra nånting kom dom så då gick vi ut och så fick hon provrida :) Det gick jättebra, dom red i alla gångarter och fick hoppa 5 språng eller nått sånt :) men Getme är ju så hiiiiimla fet.. :P Lite pinsamt.. haha. Sen fikade vi o jag oc Lovisa slängde en snurrgunga till varann, typ som frisbee fast med snöre ;D Efter det åkte dom hem och jag tog in Brejk o fixade han fick o blank o ren, sen sadlade o tränsade jag o sen red jag ut en sväng, med Ida på Cenita bakom oss :P
Brejk gick SUUUUUPER!!!!!!! Han var aaaaaasfin :D <3<3<3<3<3<333333 LOOOVE!!!!! <3 Jättefräsch o pigg :D :D


NU ska jag hoppa i duschen, när Ida är färdig, o sen kolla lite Formel 1, bajs på hockeyn.. man missar verkligen allt :(

jaja puss

Regn regn regn faller ner ner ner

reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegn.

Grått är det ute, det regnar. Bra tillfälle att plugga eftersom jag har uppsatsskrivning på onsdag och man får bara ha med det material som man själv har skrivit... och jag är på första uppgiften på del 3, (av tre uppgifgter.. suck.) sen är det bara del 4 kvar.. Jag är rökt som en liten flundra.

Men men, får väl skriva kvällen och sen lite imorgon oxå. Men iaaallaafaall! Idag så har det ju som sagt regnat, dagens "grej" var egentligen att rida GetMe, men jag hatar att rida när det regnar, haha jag tycker det är hundra gånger värre än när det snöar faktiskt. Så jag longerade istället och det gick ganska bra :) Han har ju varit roping häst i unga år så han tror att man sa backa och strama upp linan -.- Men om ida "springer igång" honom funkar det finfint :)

Imorgon ska jag rida och gör jag inte det så ska jag longera och gör jag inte det så ska jag plugga. Fast det måste jag göra ändå.

Sen ska jag fortsätta vara arg på hockey VM. Ärligt talat jag tycker att det är den löjligaste sporten nånsin. Woooooow vad coolt att åka skridskor och bli asförbannad om någon puttar till en, o inte nog med det så hoppar halva jävla laget på den lilla stackaren som råkade tackla till den stora feta biffen. Sen får dom stackars domarna värsta salvgörat med att bstämma vems fel det var, o vem som ska få en och den straffen o allt vad det är.. Efter det så slåss dom lite till oxå. Sen får alla en massa utslagna tänder och måste göra plastikoperationer för att deras fruar ska gilla dom igen. Bajs på hockey.

Där fick ni min åsikt om HOCKEY VM! :)

puss

FLASH!

Katchiikakatchiika,ka-ka-kachiika!

Men jo, det var väl en trevlig början på ett inlägg? :)

Idag har det varit skola, ganska normal dag sådär, idrott, matte, spanska osvosvosv.. Har snart läst ut boken Snabba cash, så himla bra verkligen, shit pengarkåtare människor får man leta efter ;) Nu när jag är hemma så ska jag antagligen ställa mig o steka varmkorv oxå, yummie. Hade egentligen tänk o rida idag, men eftersom ingen är hemma så är den gyllene regeln att hålla sig ifrån hästarna OM nånting skulle hända, vilket det aldrig har gjort (ta i trä). Förutom en gång.. :P När Cenita (det feta lilla russet) stack ut från hagen när jag skulle ta in GetMe och Brejk haha, hon kutade rätt in i stallet o länsade krubban, hann ialf o stänga in henne som tur var :) Men det var den gången det..

Never fall in love agaaaaaaaaain... lalalaaalaa laa lalala laa la laaaaa. Lyssna på den, Last train - Lostprophets, den går på tomgång i mitt huvud :)

Har dessutom lekt i flashprogrammet Ida har fixat, är inte så duktig än, men har gjort en flygande fågel som jag har som skärmsläckare på den ena mobilen ;) den är faktiskt ganska snygg om jag får säga't själv ;D
Men nu måste jag sätta igång Last train igen, haha shit beroende ;P ikväll är det dessutom Chuck!

puss

Klassresa 29/4-2/5-09

Jag har världens bästa klass


Dag 1
Ja, det börjademed att jag vaknade halv fem, sedan gick jag upp fixade mig och packade klart det sista. Vid klockan fem kom Jessi och Annamia och hämtade mig o sen åkte vi till klinte för att gå på bussen, för att kunna åka från klinte klockan kvart i sex. Nästan hela klassen var där då utom Pontus. När bussen kom packade vi in våra saker och gick o tog en plats vi ville ha, sedan fick vi ett nummer. Sen klockan tjugo i sex hade pontus fortfarande inte kommit.. Så då åkte Timmy och Annamia och knackade på, o då fick vi veta att han hade försovit sig, haha... Lyckat.. så sen när han kom kunde vi iallafall åka iväg mot båten.. dock var klockandrygt sex eller nått.. :P

Jaja, sen i stan kom Tova och mötte upp oss också, och sen gick vi på båten :) Vi satt där i tre timmar, spelade lite kort och Yatzy som Sandra eller Jossan hade tagit med, kommer inte ihåg vem det var, och så läste vi lite tidningar o satt o snacka strunt som vanligt :) :) :P

Så var det busstime igen dådå, åkte JÄÄÄÄÄÄTTELÄNGE!! och jag sov typ, hade tagit åksjukepiller i förebyggande syfte och blev jättesömnig av dom så jag var typ helt däckad och Jessi också hon tog minsann min mobil och lyssnade på musik.. tills hon somnade.. :P sen i Vetlanda stannade vi och åt på Donken :P Terese höll på att spilla tomat över både chauffören Martin (Jossans pappa) och Pontus som hade en vit tröja:P Sen efter vi hade ätit var det på bussen och åka igen, tills vi kom fram till GÖTEBORG!!!!!!!!! Efter några kartmissar... :P såklart :P Och det var extrent varmt i Glöteborg också!!

Vi installerade oss i en klubbstuga till nått fotbollslag, i en jättestor sal! Efter det gick vi i samlad trupp, (nästan alla) för att gå till Coop och köpa frukost och middag, Jessi, jag och Anna ställde oss vid frysdiskarna för det var så hiimla varmt! Det fanns ju lite delade meningar om frukostflingorna vi ville ha också :P Terese ville ha fiberflingor, jag ville ha chokladflingor eller sånna med jordgubbar i och Alex ville ha med jordgubbar eller utan för dom var billigare. Så det blev dom utan jordgubbar och då var väl alla nöja och glada :)
Juste! Påvägen hem var det ett par killar som klättrade i ett träd, (dom var väl i 10-11 års åldern kanske) o ba: kolla på mig vad jag e cool när jag hoppar från den här grenen. O då sa Terese: men oooojj.. coolt att du kan ta sönder ett träd. haha då blev han tyst! Väldigt roligt :) När vi kom tillbaka delade vi upp oss och lagade mat, i min matgrupp var Alex, Tova, Jessi, Terese och jag med, (det var säkert någon till oxå men whatever, så vi gjorde köttbullar med makaroner och en god sallad :) Gottgottigottgott! Sedan var det ut o busa lite, spelade fotboll med Jessi, Anna, Timmy, Pontus, Jossan och Olivia :) 

Efter det var jag så trött att jag gick o la mig etfer att vi hade försökt få igång TVn :P

Dag 2
Vaknade och gick upp för att äta frukost, packade fixade iordning oss och satte oss i bussen för att åka till en park förlite ekosystemuppgifter vi skulle få. Där låg det en djurpark eller vad man nu ska säga, så vi såg en massa djur! Sälarna var bäst tyckte Olivia Q ;) Vi letade också efter älgar och sjöng älgsången :D Och fotade en MASSA! Gick nämligen med Anna och Matilda, Alex, Tova, Olivia och Jessi så många kort blev det!

När vi var klara var det dags för LISEBERG!!!!! Stört roligt!!!!
Åkte en massa saker,
Lisebergsbanan,
Kanonen,
Spinrock,
Hanghai,
Uppskjutet,
Balder x 10000 typ,
Flumeride 
Colorado :) Balder var typ den roligaste ever! Och kanonen! Och Spinrock! :D hahaha, kan inte bestämma mig vilken som var bäst! :D Så jaa, vi åkte karusell och bergodalbana hela dagen i princip! Fast vi åt ju lite pizza däremellan ;)
KULKULKULKUL!!!

Vid 8 nånting på kvällen åkte vi till det nya stället vi skulle bo på, en skola :) Den var typ aslik Hogwarts, ungefär HUNDRA trappor och alla såg likadana ut.. Toaletterna stank däremot piss och golven var lite dammiga men annars var det ganska okej. Maten var rätt god men mjölken.. FY på dom ! DANSKMJÖLK! Svensk ska det vara för tusan!

Vid klockan lagom sent somnade vi hela högen iallafall :) Och när man blundade kändes det fortfarande som om man åkte Balder :P


Dag 3
Åkte vi till Universeum och kollade på djur och sånt, fanns en hästsimulator, så man kunde rida på en fejkhäst liksom, men styrningen var ju inte den bästa.. :P Så vi gick runt och kollade där några timmar, sen hem och äta mat, o sen blev det lite shopping :) Köpte två linnen på Topshop varav jag råkade spilla chokladglass på det ena -.- ville köpa en sån där I ♥ GBG tröja, men tror ni inte att det var stängt då eller.. Skit o piss!

Efter shioppningen i en timme skulle vi åka paddan. Jag och pontus hade kört gulbilleken hela dagen så jag har ett fint litet blåmärke på armen haha. bBw så var det precis innan vi skulle åka paddan som jag spillde glass på mitt linne.. Jag skulle smaka Jessis glass o splatt så tappade jag allt på mig själv.. Smart ebba.. smaart..
I paddanbåten var det ganska kallt så det blev att ta på sig sin fina 9B tröja :D Och shit vad jag kände mig som en turist.. jag som alltid har ogillat turister -.- :P Nu var jag en själv liksom haha.

På kvällen gick vi ut och åt på Pasta ect. det var jättegott! O efter det så gick vi iväg för att göra "överraskningen" Lasedome!! :D Det var roligt, men det var några ungar som haja nada, o sköt på mig fast vi var på samma lag :P Visserligen fatta jag inte så mkt jag heller men aja ;)

Dag 4
Sista dagen... :(

Gick upp svin tidigt efter en roligt natt haha, jag låg bara o garvade hela tiden :P Gillade våra idéer om en rolig liten flaska vi tänkte uppfinna ;) Nog om det nu, efter tidig frukost var det att packa in sakerna ibussen igen och åka iväg.. Men så lätt gick det inte, för när vi var påväg till Jönköping kokade motorn, så då stod vi still ett tag.. sen efter vi hade åkt en liten bit till gick fläktremmen sönder.. och då blev vi ståendes ett bra tag. Men Martin duktig chaufför som han är så fixade han allting så att vi kom fram till Jönköping tillslut :) Så då blev det snabbshoppning igen, :P Köpte en bikini och ett par foppatofflor för jag hade slut på plåster och hade världens skavsår på en tå.
Mat på IKEA var nästa sak som stod på schemat. Var så stressad så jag åt asfort verkligen, lite ont i magen sen men shitthesamem Bussdags igen dådå, åkte till Oskarshamns badhus och badade där hela klassen nästan :D Ganska roligt var det :) Gillar inte att bada så mycket, så det var helt okej.

Det fanns en park/kyrkogård som vi satt o fikade i en stund efter badet o sen gick vi till terminalen för att hämta Olivia som hade varit hos sin famor och farfar ett tag tror jag :)
Sen var det upp på båten o äta mat, mysa, spela kort, ta bilder med Annas kamera, peta Jessi i ögat, bli biten i fingrarna av Jessi som försökte sno mackan av mig och äta upp Sandras M&Ms.. >:)



och vips så var hela klassresan slut :(


9:B OCH GÖTEBORG I MITT

RSS 2.0